Davor otkriva dokumente iz Tužilaštva i poručuje: Grob ću otkopati i sanduk ću dovesti ovdje, a onda ćete vidjeti...

Građani Banjaluke 213. put su se okupili na Trgu Krajine kako bi tražili istinu i pravdu u slučaju ubistva mladića Davida Dragičevića.

Buka / 25. Oktobar 2018

  Davor Dragičević, otac ubijenog Davida obratio se građanima.

 

On je rekao da je pročitao spis iz Tužilaštva i da će ga podjeliti sa građanima. 

 

"Nemam riječi kojom bih okvalifikovao te papire i šta je na njima napisano. To ne mogu ni ubice više napisati. Podjeliću te papire da sami pročitate."

 

"100 dana treba da se okivalifikuje kao organizovano ubistvo, koliko će trebati do sudskog procesa? 10.000 dana? Koliko do Strazbura? I čemu? Ničemu", rekao je Davor između ostalog.

 

 

On je naveo da su građani ostavljeni da žive sa zločincima i ubicama i da ne treba da očekuju pomoć.

 

"I EU i svi rade sa ovom vlašću i sa stistemom, jer im ovakvo stanje odgovara."

 

Davor je ovaj put ponudio dva izbora.

 

"Čitajući danas spis tek sam shvatio u kući da ga nema. I sad sam spreman na sve. Opcija prva je da napravimo sami za sebe zemlju i da se borimo i da ostanemo ovdje kao ljudi da nas ne ubijaju. Druga opcija je otkopati grob i sanduk i krenuti u egzodus. Šta god ko mislio neka misli. Možemo stati ruku pod ruku i boriti se protiv zla. Ovo je teror. Grob ću otkopati i sanduk ću dovesti ovdje. I cuku. Što je moje moje je. A vidjećete šta će se tad desiti. Ove suze, ovi udarci, ta bol, masakriranje, dok ga tražimo i klečimo na koljenima. Dok mi jaučemo njega trgaju i likvidiraju", rekao je Davor.

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.