Djeca na hladnoći čekala Željku Cvijanović, ona poručila: I ja sam se smrzla, ako vam je lakše

Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović posjetila je jučer Osnovnu školu "Vuk Karadžić" u naselju Branjevo kod Zvornika. Mališanima koji su 45 minuta na hladnoći čekali kandidatkinju SNSD-a za predsjednicu manjeg bh. entiteta Cvijanović je poručila: "I ja sam se smrzla, ako vam je lakše".

BN / 26. Septembar 2018

 Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović posjetila je jučer u naselju Branjevo kod Zvornika novoizgrađenu fiskulturnu salu pri devetogodišnjoj područnoj školi matične Osnovne škole "Vuk Karadžić", u koju je uloženo 425.000 KM.

 

Mališani su 45 minuta na hladnoći čekali entitetsku premijerku i kandidatkinju SNSD-a za predsjednicu RS-a kako bi joj poželjeli dobrodošlicu u Branjevo. Izvinjenje predsjednice Vlade RS zbog kašnjenja ovom prilikom je izostalo, a Cvijanović je osnovcima poručila kako su se trebali toplije obući, ali da se i sama "smrzla". 

 

 

 

 

 

"Trebali ste neke kaputiće obući. I ja sam se smrzla, ako vam je lakše", rekla je Cvijanović. 

 

Prilog na kojem se čuje način na koji se Cvijanović obraća djeci iz Zvornika objavila je BN televizija, a isječak priloga ubrzo su počeli dijeliti korisnici društvenih mreža poručujući da ovakvo ponašanje ne priliči šefici entitetske vlade.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.