DOBRE VIJESTI, PONOVO 32 U HLADU: Prognoza vremena za narednih nekoliko dana

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme

BUKA portal / 11. Septembar 2019

U drugoj polovini dana lokalno će padati slabija kiša ili kratkotrajni pljusak. Tokom dana, na jugu postupno smanjenje oblačnosti i sunčanije. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a dnevna između 20 i 29 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Slabi lokalni pljuskovi su mogući na sjeveru i istoku Hercegovine, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15, a dnevna između 20 i 26, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 30 stepeni.

U petak u Bosni oblačno. Sunčanije u drugoj polovini dana. U Hercegovini sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 14, a dnevna između 20 i 25, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 30 stepeni.

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, a dnevna između 22 i 28, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 32 stepena Celzijusa.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.