Dobrodošlica u najveću BH Telecom porodicu uspješnih bh. sportista

BH Telecom nastavlja sa podrškom Lani Pudar, poručila da joj je prvi cilj polufinale na Olimpijskim igrama

BUKA portal / 15. Juli 2021

Nakon historijskog rezultata za bh. plivanje, Lanu Pudar, osvajačicu zlatne i dvije srebrne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u plivanju, ugostili su generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.
- Mnogo sam ponosna na te rezultate. Ostvarila sam svoj san. Drago mi je da se sav rad i trud prethodnih mjeseci isplatio. To mi je i znak da sam u dobroj formi pred Olimpijske igre, kazala je 15-godišnja Lana te dodala kako bi voljela osvojiti i neku od medalja, ali da ne smije ništa obećati.
 
- To je nešto o čemu svaki sportista sanja, ali moj prvi cilj je ući u u polufinale, rekla je naša šampionka.
Mladim ljudima je poručila da se bave sportom i da budu uporni u svemu što vole i rade.
 
Generalni direktor BH Telecoma je bio izuzetno sretan i ponosan što je Lana Pudar danas u BH Telecomu.
 
- Posebno je zadovoljstvo što smo danas organizovali Lanin prijem i čestitali joj na svim fenomenalnim rezultatima. Impresivno je i da je na plivačkom mitingu u Zagrebu prošle godine Pudar je oborila rekord star 11 godina u disciplini 100m delfin. Našoj Lani, jednoj od najmlađih učesnica na Olimpijadi u Tokiju, želimo puno uspjeha. Svojim nevjerovatnim nastupom na EP naša šampionka se pridružila najvećoj BH Telecom porodici uspješnih bh. sportista, klubova i reprezentacija, istakao je Kahriman i poručio da će BH Telecom biti još snažnija podrška Lani i svim njenim budućim uspjesima.
 
- Svi uspjesi naše Lane su uspjesi kojima se najiskrenije radujemo!, rekao je Kahriman.
 
- Bh. šampionki želimo još neko odličje na predstojećoj Olimpijadi. A mi u BH Telecomu nastavljamo pričati DOBRE PRIČE! - Moja priča. BH Telecom
 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.