Dodik: Nemam veze sa tom televizijom

Dodik je prvi put komentarisao navode o navodnom vlasništvu nad televizijom UNA, koja uskoro kreće sa emitovanjem. U vezu sa njom su ga doveli mediji iz Hrvatske a nakon najave da će jednu od emisija imati i Severina.

BUKA portal / 07. Oktobar 2021

Foto: BUKA

Ona se juče oglasila rekavši da ne želi učestvovati u projektu koji ima veze sa Dodikom.

Lider SNSD-a Milorad Dodik je dana rekao da nema veze sa pomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju. 

"Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali, ja ne utičem na to, pa se moglo nešto desiti. To su radili ljudi koji formiraju tu novu televiziju. Nikakve veze nemam sa tom televizijom" – rekao je Dodik

On je rekao da kada bi on bio vlasnik te televizije i da je Severina imala ugovor, tražio bi da se poništi upravo zbog njenog vrijeđanja patrijarha Porfirija.

"Nemam namjeru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao nikad ne bi imala dogovor sa nekom mojom kompanijom" rekao je Dodik.

"Pa mene sad, kad bi prislonili ovdje uz zid da me streljate i dali pet minuta da se sjetim neke njezine pjesme, ja se ne bih sjetio", zaključio je Dodik. 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.