Đoković: Sanjao sam da postanem kao Goran. Nosio sam mu užinu i skupljao lopte

TENISKI svijet jučer je iznenadila vijest da Goran Ivanišević postaje trener Novaka Đokovića, jednog od najboljih tenisera svih vremena.

BUKA portal / 01. Juli 2019

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević ušao je na Đokovićevo inzistiranje u njegov tim za Wimbledon koji službeno danas počinje.

Đoković se na Instagramu prisjetio trenutaka iz najmlađih dana i zahvalio se Ivaniševiću.

"Jako sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Wimbledonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sad ga imam na svojoj strani mreže.

Vjerujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše suradnje, a pogotovo jedan čovjek, šjor Niki Pilić. Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu i skupljam mu lopte dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledonu 2001. godine. To je bilo ostvarenje sna za mladog tenisača koji je gledao kako postati kao Goran. Sad smo ujedinili snage u pohodu na London."

"Hvala Marianu koji je prihvatio da pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo", napisao je Đoković.

Đoković je prošle sezone osvojio Wimbledon, a najveći je favorit za obranu naslova.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.