Fanove horora "It" raspametio detalj u nastavku: "Izgledaju identično" (VIDEO)

Napokon je objavljen dugoočekivani trailer za nastavak hit horora "It", a osim povratkom strašnog Pennywisea gledatelji su oduševljeni još nečim - glumačkim postavom.

BUKA portal / 10. Maj 2019

 

U filmu se pojavljuju James McAvoy kao Bill, Jessica Chastain kao Beverly, Bill Hader kao Richie, James Ransone kao Eddie, Andy Bean kao Stanley, Jay Ryan kao Ben i Isaiah Mustafa kao Mike.

 

 

U flashbackovima glavnih (odraslih) likova pojavljuju se i dječji glumci iz prvog nastavka, a mnogi su uočili da glumci toliko sliče djeci iz prvog nastavka da izgleda kao da gledamo iste, ali starije glumce.

 

 

"Preuzbuđena sam što ću vidjeti Billa kao odraslog Richieja. Ovo je savršena glumačka postava", "Nisam siguran da je uzimanje odraslih glumaca da glume dječje likove ikad bilo bolje pogođeno", "Izgledaju identično", samo su neki od komentara.

U "It: Chapter Two", Pennywisea opet utjelovljuje glumac Bill Skarsgard koji je glumio i u prvom nastavku 2017. godine. Drugi dio odvija se 27 godina kasnije, s odraslim verzijama članova "Loser Cluba".

U nešto više od 10 sati od objave ,trailer je pogledan skoro 10 milijuna puta, a reakcije su već preplavile društvene mreže i komentare na YouTubeu. "Ovo je toliko strašno da sam morala smanjiti ekran da pogledam", "Ovo je ostvarenje svačije noćne more - vidjeti baku golu", "Ne znam što me više preplašilo u ovome, baka ili Pennywise", komentirali su ljubitelji ovog horora.

Adaptacija megapopularne priče Stephena Kinga snimljena u 2017. godini pokorila je kinodvorane te zaradila više od 700 milijuna dolara tijekom prikazivanja diljem svijeta pa gledatelji i postao najprofitabilniji horor svih vremena.

Novi nastavak bi se u američkim kinima trebao pojaviti početkom rujna ove godine.

Index


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.