G-Petrol četvrtu  godinu zaredom generalni sponzor G-Drive štafetnog polumaratona u Sarajevu

"Svojom podrškom želimo  da doprinesemo razvoju amaterskog sporta u Bosni i Hercegovini."

BUKA portal / 10. Septembar 2019

 

Kompanija „G-Petrol Sarajevo“ i ove godine je generalni sponzor  G-Drive štafetnog polumaratona, koji će biti održan 15. septembra 2019. godine, u okviru 13. Sarajevskog polumaratona. Kao društveno odgovorna kompanija, koja podržava promociju sportskih vrijednosti i zdravog načina života, „G-Petrol Sarajevo“ će četvrtu godinu zaredom podržati ovu atletsku manifestaciju, jednu od najpopularnijih u Bosni i Hercegovini. Nekoliko timova kompanije takođe će učestvovati u G-Drive štafetnom polumaratonu u okviru kog članovi tima treba da u što kraćem vremenu pretrče 21,1 kilometar. 
Direktor „G-Petrol Sarajevo“ Srđan Pešević je izjavio:

„Drago nam je što smo se odlučili podržati štafetnu trku koja je više od sportskog takmičenja i koja svake godine dobija na masovnosti.  Moto ovogodišnje trke  „Pokreni tim, osvoji cilj“ ujedno je i poziv drugim kompanijama da organizuju svoje timove i pokažu na stazi timski duh. Svojom podrškom želimo  da doprinesemo razvoju amaterskog sporta u Bosni i Hercegovini“, rekao je Srđan Pešević.
Štafetni polumaraton nosi naziv po premijum  gorivu G-Drive .

Dodatna informacija: 

U mreži benzinskih stanica GAZPROM, kojima u BiH upravlja „G-Petrol Sarajevo“, u prodaji su premijum goriva G-Drive. Riječ je o aditiviranim gorivima nove generacije,  Euro-5 kvaliteta, proizvedenim u Rafineriji nafte Pančevo, u Srbiji.  Ova goriva motoru daju dodatnu snagu i pružaju efikasnu zaštitu. GAZPROM benzinske stanice u BiH čini mreža od 27 moderno opremljenih maloprodajnih objekata koje potrošačima nude isključivo gorivo Euro 5 kvaliteta. GAZPROM benzinske stanice, kao premijum brend, posjetiocima pružaju i brojne pogodnosti: od odmora u kafeima uz osvježenja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korištenja besplatnog interneta. Detaljnije na sajtu:www.gazprom-petrol.ba 
 


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.