Goran Ivanišević postao trener Novaka Đokovića!

Dan prije zvaničnog početka Vimbldona prvi teniser svijeta Novak Đoković predstavio je bivšeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića kao novog trenera.

BUKA portal / 30. Juni 2019

Proslavljeni bivši hrvatski trenerski as Goran Ivanišević pronašao je novi trenerski angažman i to u stožeru, ni manje ni više, nego prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, što je potvrdio za Sportklub.

 

“Čudno je to, malo nenadan poziv, malo me to iznenadilo, taman sam putovao za Švedsku. To sam jučer završio, danas došao na prvi trening. Samo ću jedan tjedan moći biti tu, jer opet imam obaveze koje pokušavam pomaknut, ali opet toliko je toga”, otkrio je Ivanišević za Sportklub Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, to je velika stvar. Veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi mu drag ili ne. Ako mu možeš pomoći, izabere te. Drago mi je i što je Marijan (op.a. Vajda) sukladan s tim. Nadam se da će to potrajati. Važno da je dobar u glavi, spreman obraniti titulu. Vidim da je nekako čist, iako je Pariz malo pomutio, ali ako sve bude u redu, obranit će naslov ovdje, prvi je favorit”, istaknuo je Goran Ivanišević.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.