Happy Days u Alma Ras buticima

Alma Ras ovaj vikend ispunjava očekivanja zaljubljenika finog donjeg rublja i spavaćeg programa.

PR / 24. Oktobar 2019

 

Samo od 25. do 27. oktobra, u njihovim buticima u Banjaluci, na odabrane artikle, očekuju vas 30% niže cijene i mnogobrojne pogodnosti. Alma Ras poslovnice nalaze se na na adresi Jevrejska 2 i u TC Emporium.

Ako volite profinjeno donje rublje onda je Alma Ras prava destinacija za vas. Elegantni dizajn i suptilni detalji nove kolekcije učinit će da se osjećate zavodljivije i ženstvenije.    

Sve dame znaju da je pravilno odabrano donje rublje osnova za svaku efektnu odjevnu kombinaciju. Pored raznovrsnih krojeva donjeg rublja, za vrijeme trajanja Happy Days-a očekuju očekuju vas udobne i kvalitetne pidžame, po sniženim cijenama.

Posebna ponuda pripremljena je i za muškarce. Svi muškarci koji su imali priliku da osjete proizvode Manners brenda na svojoj koži ponovo mu se vraćaju. Basic komadi donjeg rublja i odabran asortiman pidžama iz nove kolekcije čekaju vas ovaj vikend po sniženim cijenama za 30%.

Za beskompromisno uživanje pobrinut će se visokovrijedni, prirodni materijali evropskog porijekla i udobni krojevi. Požurite u vaš omiljeni Alma Ras butik i potražite komad za sebe i svoje voljene.

U nastavku izdvajamo samo neke od artikala koje možete potražiti na sniženju tokom Happy Days-a.

Pogledajte fotografije:

 

 

 

 

 

 

 


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.