Humanitarna akcija kompanije Violeta povodom Dana žena

Ove godine zaposlenice Violete odlučile su da će se odreći poklona i večere, odlučile su biti humanitarne, udružile su se i žele pokazati solidarnost prema onim ženama kojima je pomoć zaista potrebna.

PR / 06. Mart 2019

 

08.03. slavimo Međunarodni Dan žena. Taj dan se prisjećamo gospodarskih, političkih i društvenih postignuća pripadnica ženskog spola. Ujedno, to je i prilika da se ženama posveti pažnja koju možda ne dobivaju tijekom cijele godine, da im se pokaže koliko su zaista važne.

Na jednakopravnost i važnost žena u kompaniji Violeta ukazuje i podatak da je omjer zaposlenika podijeljen po spolu 50:50, a čak 40% rukovodećih mjesta zauzimaju upravo žene.

 

Zadnjih godina Međunarodni Dan žena u Violeti bio je obilježen prigodnim poklonima i tradicionalnom večerom za sve pripadnice ljepšeg spola. Ove godine zaposlenice Violete odlučile su da će se odreći poklona i večere, odlučile su biti humanitarne, udružile su se i žele pokazati solidarnost prema onim ženama kojima je pomoć zaista potrebna. Novac koji je kompanija namijenila za njih donirat će se Sigurnim kućama u BiH, udrugama koje pružaju pomoć ženama koje su žrtve nasilja pod geslom „Violeta žene ženama“.

Ovo je divna gesta koja pokazuje suosjećanje s onima kojima je teško i koji trebaju pomoć jer naše malo nekome znači puno!

 

 

 


Buka preporuka

Ženska prava

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.