Igor Dodik tužio Draška Stanivukovića

Nakon što je objelodanio da je dobio tužbu zbog rušenja ugleda od Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika, poslanik PDP-a dobio je novu pošiljku u plavoj koverti: Tužbu Igora Dodika.

BUKA portal / 27. Januar 2020

 

 - Nakon seke, tužio me i bato. Nakon Gorice dodik tužbu protiv mene zbog Prointera podnio je Igor Dodik. Baš ih prointer žulja, napisao je Stanivuković na svom twitter nalogu.

Stanivuković dodaje da je tužba izgleda iz razloga što ,,im je malo 29 miliona za 20 dana u ovoj godini pa moraju i od mene da uzmu".

Više detalja Stanivuković najavlje da će iznijeti na sutrašnjoj pres konferenciji, zakazanoj za 11,30 časova.

Stanivuković je u nekoliko navrata govorio o projekatu „E-beba“ i postavljao pitanje zašto ovaj projekat košta 800.000 KM. On smatra da treba raspisati novi tender sa, kako kaže, “normalnim uslovima”, u kojma se ne može eliminisati konkurencija.

Tužbu za narodnog poslanika zbog izjava o ovom projektu najavio je i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Srđan Rajčević.

Podsjećamo i da je Stanivuković do sada “nakupio” rekordnih 78 prijava i tužbi, zbog kojih gotovo svaki dan provodi nekoliko časova na sudu.


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.