IMAM JOŠ JEDAN SNIMAK: Davor Dragičević najavio konferenciju za štampu

Još jedno okupljanje na trgu Krajine u Banjaluci.

BUKA / 05. Novembar 2018

Do kraja sednmice ili početkom konferencije biće moja pres konferencija o novim činjenicama o ubistvu Davida Dragičevića, poručio je Davor Dragičević večeras u Banjaluci.

Već dugo traje likvidcija i sknjavljenje kostiju Đakca od strane države i tužilaštva i njihovih jataka.

"Kod mene ne vrijedi ona vuk sit a ovce na broju. Čućete svi šta Davor Dragičević ima da kaže..ima još jedan snimak" rekao je on.

Neće ovo tužilaštvo raditi na slučaju. Oni ne smiju ima ko može ko smije- rekao je Davor.

"Vrlo dobro znam na koga sam udario. Ubili ste mi dijete pa me to ne interesuje. I da ste Amerika i Rusija udario bih na nju. Nemate pojma koliko ste bahati. Samo svojim strahom ste prozveli ovo stanje , vodeći se nacionalizmom i interesima. Znam d aidem protiv države. Znam d aidem protiv MUP-a, sve znam. Ali niste ni jaki ni veliki ni snažni ni moćni. Montiranje procesa da se završi za desetak dana, montiranje moje optužnice. Davor Dragičević nikad neće prihvattiti, ali neće Davor otići ni u grob, neće..Vidjećete za desetak dana. Biće još jedan skup , koji neće ličiti na tri skupa jer nema svrhe nema svrhe nema istine. Sa zločincima i ubicama nema ni razgovora ni suživota. Ko hoće hoće, ko neće, neće. Niko nam ne trena. Ićemo sami. Sa njim ubicama zločincima nećemo. Neće, ne smiju da riješe. Hoće na trećem nivou da to zaustave. Ja ga 21 godinu ljubim, mazim, pazim, hranim. Ja znam Davida Dragičevića Đakca i ne dam ga nikome na svijetu" kazao je Davor Dragičević.

On je rekao da će do kraja sedmice biće jasno kako se i šta radi..

"Hoću da budem miran i spokojan i da odem na grob svog Davida." poručio je on.

 

 

 

 


 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.