ISPOVIJEST ZARAŽENE MLADE BANJALUČANKE: Prvo krene jak umor, pa temperatura....onda postepeno i drugi simptomi...

Naša sagovornica je ovog vikenda dobila rezultate svog PCR testa. Pozitivna na virus korona..

Elvir Padalović / 29. Juni 2020

Foto: BUKA

Identitet ove mlade Banjalučanke je poznat redakciji. 

"Prvo sam osjetila baš jak umor, jednostavno nisam mogla uz stepenice odjednom, ali sam pripisivala problemom sa štitnom, onda je krenula temperatura 37 par dana, pa 37.5, i nije spadala od paracetamola ni od brufena, pa 38 i jake baš, baš jake glavobolje po cijeli dan i cijelu noć" kaže u svojoj priči za BUKU.  

Onda postepeno dolaze i drugi simptomi.

"Jak bol kože na dodir, jednostavno toliko neugodan da ti smeta i majica i kad ležiš, sve. I onda potpuni gubitak čula mirisa i okusa. Probadanja kad dišeš i opšta iscrpljenost jer to traje danima" kaže nam ona.

Odlučila se na testiranje na COVID nakon što je 5 dana bila i svojevrsnoj samoizolaciji i kada je vidjela da simptomi ne prolaze. Prvi PCR test je odmah pokazao pozitivnost na prisustvo virusa korona.

Nije uopšte sigurna gdje se zarazila

"Pa mogla sam bilo gdje, iako ja baš nigdje nisam išla jer već imam zdravstvenih problema i jednostavno nisam htjela da se izlažem" .

Ona se trenutno nalazi u kući po preporuci doktora koji joj je uzimao bris

"Dali su mi sumamed da se ne razvije bakteriološka infekcija i ako se ne budem dobro osjećala, odnosno ako dodje do pogoršanja imam broj i da im javim da me smjeste u bolnicu" rekla nam je ova Banjalučanka.

Ona za kraj poručuje da je virus itekako prisutan i da kaže kako ne treba vjerovati u priče o tome kako je korona "obična gripa i prehlada". 

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.