Izvrijeđali protivnice poslije poraza u finalu Kupa Republike Srpske

Košarkašice Orlova osvojile su trofej pobjednika Kupa Republike Srpske pošto su u finalu pobijedile Mladi Krajišnik rezultatom 86:62.

BUKA portal / 06. Februar 2020

foto Kosarka24.ba

Na terenu je sve bilo fer i sportski sa obje strane, što je u samoj izjavi nakon meča rekao i trener Mladog Krajišnika Drago Karalić koji je čestitao rivalkama na osvojenom trofeju.

Međutim sjena na sjajno finale bačena je objavom na zvaničnom Fejsbuk profilu Mladog Krajišnika u kojoj se nalaze uvrede na račun košrakašica Orlova.

- Čestitamo malenim seniorkama hrabru igru, borbenost, zalaganje protiv skoro duplo starijeg protivnika, idemo dalje. Čestitamo protivniku, legiji stranaca i starica, promoterkama LGBT pokreta, na pobjedi i 4. osvojenom trofeju KUP-a Republike Srpske, želimo im puno sreće u narednih 15 godina koliko im minimalno treba da bi stigli MK i naših 19 osvojenih trofeja pobjednika KUP-a Republike Srpske - piše na Fejsbuk profilu Mladog Krajišnika.

Srpskainfo piše da ovakva objava ne bi smjela da se nađe na profilu jednog od najslavnijih banjalučkih klubova, kolektiva koji je uprkos dugovanjima, tužbama i nepravilnostima u radu, upravo zbog bogate tradicije finasiran od institucija Republike Srpske.

Podsjećaju i da Mladi Krajišnik jeste najuspješniji klub, ali većinu trofeja je osvojio upravo zahvaljujući "stranim igračicama" koje su igrale ze Mladi Krajišnik.

U svakom slučaju, pišu, ovo je potez Kluba na koji bi neko od nadležnih, prije svega u Košarkaškom savezu Republike Srpske, morao da reaguje.

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.