Jokiću prijeti brat igrača kojeg je udario: Čekao si da okrene leđa. Zapamtio sam ti ovo! Ali, i Jokić ima svoju braću

Nikola Jokić sinoć nije izdržao. Pri kraju utakmice između Denver Nuggetsa i Miami Heata s leđa je žestoko odgurnuo Markieffa Morrisa koji je na njemu napravio prekršaj nekoliko trenutaka prije toga.

BUKA portal / 09. Novembar 2021

Uslijedila je velika gužva na terenu, oba igrača su isključenja, ali tu nije sve stalo.

Markieffov brat blizanac Marcus, koji igra za Los Angeles Clipperse, na svojem se Twitteru osvrnuo na cijeli slučaj:

"Čekao je da brat okrene leđa. Zabilježeno", napisao je Marcus, a svi su odmah to protumačili kao najavu osvete u njegovom susretu protiv Jokića i Denvera.

No, i Jokić ima svoju braću. Nemanja Strahinja su snimljeni na tribinama kako gledaju što se odvija na parketu, a sada su odgovorili i Marcusu.

"Trebao si ostaviti ovo kako je završilo umjesto da javno prijetiš našem bratu. Tvoj brat je prvi napravio prljavi potez. Ako želiš napraviti neki novi korak, budi siguran da ćemo te čakati", odgovorili su Marcusu na njegovom Twitteru s profila kojeg su otvorili samo za ovu priliku. Iako su mnogi sumnjali da to nije njihov pravi profil, Mike Singer, novinar Denver Posta koji prati Nuggetse tvrdi da je ovo njihova autentična poruka.

Kako će se sve rasplesti ostaje nam da vidimo, a spomenimo samo da se Denver i Miami ponovo susreću 30.11 dok Nuggetsi protiv Clippersa igraju 27. 12, prenose Sportske Novosti

 

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.