Kad je umrla Milena Dravić, meni su tri dana gorjele svijeće u stanu: Gabi Novak o onima koji nam nedostaju

"Arsen je bio jedinstven... Osetio je da dolaze smutna vremena..

BUKA portal / 06. Decembar 2018

TANJUG/ TANJA VALIC

Gabi Novak je u intervjuu za novi Nedeljnik pričala o počecima svoje karijere pa i o jednom zajedničkom nastupu sa ikonom džeza Lujom Armstrongom. U razgovoru se podsetila i svog životnog i umetničkog partnera Arsena Dedića.

"Gledajte, Arsen je bio jedinstven. On ne samo da je bio veliki muzičar, pesnik, intelektualac, već je na neki način znao da predvidi stvari koje će se desiti. Osetio je da dolaze smutna vremena. Neke tekstove, koje je pisao pre trideset godina, mi sada proživljavamo u stvarnom životu. Bio je jedinstven i ne znam da li će se roditi opet takva svestrana ličnost."

Ona je i istakla da nam nedostaju velikani koji su nas napustili ove godine poput Olivera Dragojevića za koga tvrdi da je bio najbolji pevač na čitavom ovom prostoru. Istu tugu joj je izazvala i smrt glumice Milene Dravić.

"Kad je umrla Milena Dravić, meni su tri dana gorele sveće u stanu. Tako je bilo i za Olivera. Toliko sam za njima žalila. To su strašni gubici. Ali verujem da dolaze mladi i hrabri ljudi koji će ih naslediti."


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.