Kapa dole, divni čovječe: Kijanu Rivs ponovo oduševio, a ove njegove riječi svi treba da zapamtimo! (VIDEO)

Kijano Rivs nije čovjek od mnogo riječi, ali kad progovori, svaka mu je tačna.

BUKA portal / 14. Maj 2019

 

U petak uveče glumac je gostovao u emisiji Stivena Kolberta "The Late Show Stephena Colberta" i predstavljao ostvarenja u kojima radi, međutim u jednom trenutku razgovor je skrenuo na filozofiju i smrtnost.

Pošto je Rivs izneo svoje veoma jednostavno mišljenje o smrti, voditelj je deset sekundi ćutao.

Rivs je objašnjavao zaplet filma Bill & Ted, u kojem o dvojici glavnih likova i njihovoj sposobnosti da napišu Wyld Stallynsovu pesmu zavisi ceo svet.

"Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma", rekao je Rivs.

Voditelj ga je posle toga pitao šta misli da se događa kad umremo.

Glumac je razmislio pa odgovorio: "Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati."

Inače, poznati glumac doživeo je gubitke bliskih ljudi u životu.

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio s porodicom i promenio čak četiri srednje škole. patio je u to vreme od disleksije.

Godine 1993. njegov najbolji prijatelj River Feniks umro je od predoziranja, što je snažno uticalo na Rivsa. "Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega", rekao je tada.

Još jedna tragedija zatekla ga je 1998. Sa svojom tadašnjom curom Dženifer Sajm čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre, koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Taj deo razgovora počinje od devetog minuta:

 

Index


Buka preporuka

Tema

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.