Komične scene na proslavi Dinamovog uspjeha: Igrači igrali kolo, pjevali pjesme Halida Bešlića

Nogometaši Dinama pobijedili su na Maksimiru u okviru 4. kola grupne faze Evropske lige ekipu Trnave rezultatom 3:1 te će nakon 49 godina "prezimiti" u nekom od evropskih takmičenja, zbog čega je u svlačionici Modrih nakon utakmice vladala fantastična atm

BUKA portal / 09. Novembar 2018

Pogotke za nova tri boda Dinama postigli su Gojak, Oršić i Kadlec koji je postigao autogol, a zahvaljujući još jednoj pobjedi Dinamo je ostao na prvom mjestu svoje grupe s maksimalnih 12 bodova. 

Nakon utakmice je uslijedilo veliko slavlje u svlačionici Modrih gdje su se svi igrači maksimalno opustili, a u centru pažnje bili su bh. dvojac Amer Gojak i Izet Hajrović koji nijednog trenutka nisu krili zadovoljstvo zbog pobjede.
 Igrači su pjevali hitove Halida Bešlića, neki od njih su zaigrali čak i kolo, a Gojaka su saigrači zezali da zbog magle nije vidio Gavranovića u jednoj situaciji u prvom poluvremenu kada mu je propustio dodati loptu. 
 Dinamo je već sada osigurao nastup u nokaut fazi, što je prvi put da će zagrebačka ekipa prezimiti u Evropi nakon 1970. godine


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.