KORONA U SKUPŠTINI GRADA BANJLUKE: Svi koji su bili u sali moraju u izolaciju

Prema nezvaničnim informacijama svi koji su juče bili u sali skupštine grada moraju u izolaciju.

BUKA portal / 13. Oktobar 2021

 

Svi koji su bili u sali moraju u izolaciju, oni koji su vakcinisani u izolaicji trebaju da budu pet dana, a nevakcinisani 10 dana.

Danas su testirani i novinari koji su juče pratili skupštinu.

Prema našim informacijama gradonačelnik Banjaluke dobio je negativan tekst, ali mora ostati u izolaciji.

Predstavnici Doma zdravlja Banjaluka testirali su juče odbornike i radnike u Skupštini ovog grada na virus korona, nakon što je prekinuta skupštinska sjednica.

Sjednica Skupštine grada Banjaluka radnije danas, nakon redovne pauze, na kratko je prekinuta zbog informacije da je šef Kluba odbornika SNSD-a Dragoslav Topić pozitivan na virus korona.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da se nada da neće biti pozitivnih, te da će se i sam ponovo testirati, kako bi se uvjerio u rezultat.

"Prvi put nam se dešava da je neko ko učestvuje u radu Skupštine, pozitivan. Trebamo se odgovorno ponašati, zato smo prekinuli zasjedanje, a pojedinačno ćemo pratiti stanje svih nas i nastaviti zasjedanje sutra, ukoliko rezultat pokaže da smo negativni – rekao je Ilić i dodao da će svim odbornicima na ulazu biti mjerena temperatura, te da će biti obavezni da nose maske, što do sada nije bio slučaj", rekao je Ilić.

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.