Kozara Ultra Trail: VI KOD NAS – MI KOD VAS

Saopštenje Kozara Ultra Trail-a:

BUKA portal / 04. Mart 2019

 

Drage trejlerke i trejleri,

posebnu ulogu u drugom izdanju Kozara Ultra Trail-a imaju učesnici koji će trčati čak dvije trke.

Velika nam je čast da ugostimo našeg velikog prijatelja Miloša Milisavljevića - Spartak iz Belgrade Running Club-a, tvorca programa Trail CREW, pomoću kojeg se do sada za ultramaraton pripremilo više od 100 trkača, trenera čiji ljudi postaju šampioni Skyrunning lige Srbije i ostvaruju normu za Bostonski maraton.

Osim što će trčati naš kozarski maraton od 40 i trku od 10 kilometara, Miloš sa sobom dovodi četu od 25 trkača iz BRC-a, koji je po svojem masovnom učešću na svim trail i asfaltnim takmičenjima već daleko poznat.

Iz Atletskog kluba Kruševac dolazi nam simpatični trkač, posvećeni trejler i neumorni učesnik desetina dugih staza u Srbiji Boban Lukić, koji će trčati na Kozara Trailu od 20 i na trci od 10 kilometara.

 

 

Molimo vas da obratite pažnju na ove izuzetne momke, jer su pred njima još bolji rezultati!

A da i mi iz Kozara Ultra Trail-a ne zaboravljamo da uzvratimo svojim gostima, svjedoči i ova najava našeg učešća na predstojećem Kruševačkom polumaratonu 16. marta u sastavu Slavko grubač i Nevena Stojaković, gdje ćemo na trci od 10 kilometara promovisati naš proljetni trail spektakl.

Takođe, promocija na isti dan će biti u Trebinju na trci Trebinje Vertikal - Trka u kamenu , Neven Boroja sa porodicom koja nam je ogromna podrška, naš team – Big Family Boroja.

 

Veliko hvala našoj Vesni Šipka iz Banjaluka Running club-a na ovoj sjajnoj ideji!

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.