Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju, predavanja i izložbe

Povodom obilježavanja dvije godine rada Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju u Banjaluci održaće se nekoliko manifestacija.

BUKA portal / 15. Maj 2019

 

Program počinje danas sa otvaranjem izložbe “Susret…” dr Jovana Savića. Dr Savić je poznat kao autor udžbenika za psihologiju i kao jedan od osnivača  Odsjeka za psihologiju. Izložba će biti otvorena od 15. do 31. maja, u prostoriji Laboratorije za ekspetimentalnu psihologiju, Filozofski fakultet u Banjoj Luci kabinet 118.

Sutra u 10.00 časova biće održano predavanje dr Bojane Škorc na temu “Psihologija snova”. Dr Škorc dolazi sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu sa ovom interesantnom tematikom koja većini nas budi interesovanje, a o kojoj se malo priča. Predavanje će biti održano na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci u učionici 104.

 

 

Sutra u 17.00 časova planirano je i predavanje dr Ivana Rašković na temu “Metabolizam grada”. Dr Rašković sa ovom zanimljivom temom dolazi sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Predavanje će biti održano u učionici 104 Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.