LETOVI MAKSIMALNO ISKORIŠĆENI: Cilj Rajanera je 120.000 putnika u Banjaluci, postoji interes za nove linije,ali...

Avio kompanija “Rajaner” i Banjaluka ostvaruju izuzetno dobru saradnju, a cilj je 120.000 putnika u narednoj godini, rekao je zamjenik menadžera ove irske kompanije za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas

BUKA portal / 15. Juni 2019

foto Buka

Barabas kaže da su sve avio-linije iz Banjaluke maksimalno iskorišćene. – Drago mi je što se razvijamo u Banjaluci, uvođenjem nove linije za Berlin od ove godine, kao i popularnim konekcijama ka Šarleroj aerodromu u Briselu, aerodromu Memingen, te Skavsta u Stokholmu – rekao je Barabas za “Glas Srpske”.

On kaže da uvijek postoji interesovanje za nove avio-linije, ali da njihovo uvođenje zavisi od toga da li su ispunjeni svi faktori, od potražnje putnika, dostupnih kapaciteta avio-flote, troškova aerodroma do operativnih potreba. Barabas kaže da “Rajaner” nudi najniže cijene karata u Evropi i da one stalno padaju, te kao ilustraciju navodi da su karate u ovoj godini pojeftinile za šest odsto, i to na 37 evra.

– Putnici redovno posjećuju naš sajt i naloge na društvenim mrežama, gdje objavljujemo sve naše fantastične prodaje avionskih mjesta do svih destinacija, uključujući letove iz i ka Banjaluci – rekao je on.

Barabas je naveo da ova kompanija povezuje više od 200 destinacija u 37 zemalja sa flotom od 475 aviona.

 

 


Buka preporuka

Ekonomija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.