Monica i Chandler opet zajedno, fanove začudio izgled Matthewa Perryja

MONICA i Chandler iz "Prijatelja" ponovno su, nakratko, osvanuli zajedno na selfieju koji je objavila Courteney Cox na svom Instagramu.

BUKA portal / 08. Novembar 2019

"Pogodite s kim sam otišla na ručak danas... Znam!!!! Mogu li biti sretnija?", napisala je Courteney uz fotografiju s kolegom iz serije Matthewom Perryjem. "Pravi prijatelji", dodala je u hashtagu.

Matty! Volim vas", javila se i Jennifer Aniston, odnosno Rachel iz serije, a oglasila se i Phoebe, odnosno Lisa Kudrow. "Sretnice, sretnice", poručila joj je ona, a fanovi su u samo nekoliko sati fotografiju lajkali više od dva milijuna puta.

No, osim gomile euforičnih komentara zbog reuniona omiljenih likova iz "Prijatelja", bilo je i mnoštvo onih koje je zabrinuo izgled Matthewa Perryja.

"Meni Matthew ovdje uopće ne izgleda kao Chandler. Kao da je skroz druga osoba", "Što je s njegovim licem?", "Je li on bio na plastičnoj operaciji?", navaljivali su neki znatiželjnici, no fanovi su odmah stali u obranu slavnog glumca.

"Dugo se borio s ovisnošću i sad je na pravom putu. Lijepo je vidjeti ga da se smije", poručio je jedan obožavatelj Perryja.

"Monica je uvijek bila tu da spasi Chandlera", zaključili su neki.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who I had lunch with today....I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.