Na kafi sa Bukom u Žepču, Zenici i Sarajevu

U ponedjeljak se družimo sa našim čitaocima u Žepču, Zenici i Sarajevu.

BUKA / 18. Juni 2015

Kafa sa Bukom u ponedjeljak prvo će se zaustaviti u Žepču, u Gradskoj kafani, a druženje je zakazano za 11 časova. Kafu sa Bukom u Žepču organizujemo u saradnji sa grupom mladih Connecting Classrooms Žepče.


Poslije toga idemo u Zenicu. Kafu u Zenici organizujemo u saradnji sa Omladinskim udruženjem "REaktiv", a druženje je zakazano za 16 časova u Cafe Bar-u Bonaparte.


Ponedjelja veče rezervisano je za druženje sa našim čitaocima i drugarima u Sarajevu. Dođite da se družimo u Magacin Kabareu ( caffe clubu Gogo)   Druženje je zakazano za 20.30  časova.


Podsjećamo, Magazin BUKA tokom juna održava javne prezentacije u više gradova u BiH.

Kroz predstavljanje svog 15-godišnjeg rada u sferi medija, želimo ukazati na mogućnosti novih medija u pružanju podrške građanskim inicijativama i akcijama.

Tokom prethodnih nekoliko dana posjetili smo Drvar, Bihać, Bosanski Petrovac, Prijedor, Ljubuški, Čapljinu, Trebinje i Stolac, a planiramo i u Tvoj grad.

Ako misliš da bi Tvom gradu ili Tebi lično bilo korisno da se upoznamo, razgovaramo i razmijenimo znanja i iskustva u upotrebi novih medija i društvenih mreža za podršku i učešće u građanskim akcijama.

Pozivamo predstavnike lokalnih medija (lokalnih novina, radio i TV stanica, internet portala, blogere), lokalne nevladine organizacije i formalne i neformalne aktivističke grupe i sve koji su zainteresovani da nam se jave kako bismo zajedno organizovali druženje u Vašem gradu.
 
Da pojednostavimo, pozivamo Te da nas pozoveš na kafu!

 

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.