Najavljena vakcinacija novinara, snimatelja i fotoreportera iz Republike Srpske

Uslov za vakcinaciju je prebivalište u Republici Srpskoj.

BUKA portal / 04. Maj 2021

 

Uskoro će početi vakcinacija novinara, snimatelja i fotoreportera protiv kovida 19 u organizaciji Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i Udruženja novinara Republike Srpske, saopšteno je iz ovog udruženja.

Uslov za vakcinaciju je prebivalište u Republici Srpskoj, a ovo pravo ostvaruju novinari, snimatelji i fotoreporteri bez obzira na to da li su članovi ovog udruženja, navedeno je u saopštenju.

Medijske kuće treba da do ponedjeljka, 10. maja, dostave spisak radnika koji ispunjavaju uslove i žele da se vakcinišu na adresu elektronske pošte Udruženja [email protected]

Uz ime, prezime, rubriku novinar/snimatelj/fotoreporter i kontakt telefon neophodno je upisati prvi izbor i zamjensku opciju vakcina dostupnih u Republici Srpskoj, za koju bi se kolege opredijelile, navodi se u saopštenju.

“Nakon što nadležni u Institutu analiziraju spisak, saopštićemo praktične detalje vakcinacije naše grupe uvrštene u prioritetne za zaštitu u Srpskoj”, dodaje se u saopštenju Udruženja novinara Republike Srpske.

(Srna)


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.