Najbrža regionalna trka: Prijavite se na "Banjalučku desetku by Balans +"

Jedna je od najvećih i najznačanijih regionalnih trka "Banjalučka desetka by Balans +" startaće u subotu 7.septemba u 19 časova u parku Mladen Stojanović.

BUKA portal / 09. August 2019

 

Riječ je o trci koja je centralni događaj drugog izdanja manifestacije "Run&More Park", koja će ponovo u Banjaluci okupiti na hiljade trkača i ljubitelja trčanja, sporta i zabave.

Trka se održava pod sloganom „U krugu najboljih“ , a svi prijavljeni imaće jedinstvenu priliku da trče u  društvu brojnih elitnih trkača i sportista koji će prvog septembarskog vikenda doputovati u Banjaluku.

- Prijavljivanje za trku na 10km još uvijek traje i mi na startu očekujemo veliki odziv domaćih trkača i rekreativaca ali i gostiju iz regiona. Pomjerite svoje granice, oborite stare i postignite nove lične rekorde - poručuju organizatori.

"Banjalučka desetka by Balans +"  trčaće se u  ženskoj i muškoj konkurenciji, a nagrade za obje kategorije su: 1. mjesto - 600 KM, 2. mjesto - 500 KM, 3. mjesto - 400 KM, 4. mjesto - 300 KM, 5. mjesto -200 KM i 6. mjesto - 100 KM. Nagrađeni će biti i najbrža Banjalučanka i najbrži Banjalučanin, i to SportVision poklon bonom u vrijednosti od 200 KM.

Takođe, organizatori su ljubiteljima trčanja obezbijedili bogat i interesantan trkački paket, ali ipak kažu da je rano da otkriju njegov kompletan sadržaj.

- Želimo iznenaditi sve trkače, ali smo nestrpljivi, pa ćemo reći da će dobiti nešto što do sada sigurno nisu - bandanu! Višenamjenska bandana je "must have" dio trkačke opreme Run&More Parka, tim prije jer se može nositi kao marama, šal, traka za kosu ili znojnica – kažu predstavnici manifestacije.

Mimo "Banjalučke desetke by Balans +", u okviru Run&More Park manifestacije trčaće se još i trka na 5km pod nazivom „Sberbank 5K Bizz Up Run“, trka zadovoljstva u dužini od 2km „Family Run“ te brojne  zabavne trke u okviru „Nektar Kul Run-a“  pivska trka, trka sa balonima, trke u vrećama.

After Run Party uz muziku kultne Ekatarine Velike

Pored brojnih izvođača koji će trkačima davati muzičku podršku sa brojnih punktova duž staze, 7. septembra u 21 čas na main stage Run&More Parka popeće se beogradska grupa Deca iz vode / EKV Tribute Band Project, predvođena poznatom pjevačicom Tanjom Jovićević.

Podsjećamo da su prijave za sve "Run&More Park" trke otvorene do 6.9, a sve detalje možete pronaći na sajtu manifestacije www.runandmore.org.

Iza organizacije "Run&More Park" stoje Support marketing centar, Atletski klub Banja Luka i Run&More Community, koji su organizatori "RMC polumaratona" i "Run&More Weekend" festivala, koji se od 19. do 21. aprila održao u Banjoj Luci.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.