Najpoželjnija luksuzna destinacija 2021. godine

Međunarodna mreža za organizaciju luksuznih putovanja „Traveller Made“ proglasila je Beč za najpoželjniju destinaciju za 2021. godinu.

BUKA portal / 26. Maj 2021

U trci za titulu „Most Desired Preferred Destination“ Beč je odneo pobedu protiv Ciriha, Japana, Novog Zelanda, Koreje i Australije.

"Traveller Made" je vodeća mreža u oblasti luksuznih putovanja koja obuhvata 71 zemlju, 450 agencija i 3.500 takozvanih "Luxury Travel Designers". Turistička organizacija Beča je član mreže od 2019. godine i ima savetodavnu ulogu u pogledu destinacija, ideja i kontakata. Osvajanje nagrade potvrđuje da Beč nudi sve što luksuzno putovanje zahteva: ekskluzivnost, jedinstvenost i visoki kvalitet u svim oblastima. Pored ponude u gradu aktivno angažovanje Bečke turističke organizacije za vreme pandemije bilo je presudno za pobedu.

Turistička organizacija Beča se od 2017. godine aktivno zalaže za etabliranje Beča kao luksuznog odredišta. U luksuzne turiste se ubrajaju pojedinci sa imovinom čija neto vrednost iznosi preko 30 miliona dolara ("Ultra High Net Worth Individuals") i preko jednog miliona dolara ("High Net Worth Individuals"). Turistička organizacija Beča pomoću ciljanih marketinških mera gradi kontakte sa takozvanim "čuvarima kapija", dok bečke kompanije u luksuznom sektoru podržava u ostvarivanju kontakta sa svojom ciljnom grupom.

 

 


Buka preporuka

Reportaže

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.