NEKTAR OK FEST KARAVAN STIŽE U PRIJEDOR

Nektar OK Fest karavan danas stiže u Prijedor.

BUKA portal / 24. Decembar 2020

 

 Na sedmoj po redu stanici karavana, organizatori su i ovoga puta pripremili zanimljiv program, koji će posjetiocima predstaviti kvalitetne sadržaje, za koje smo u većem dijelu ove godine bili uskraćeni usljed posljedica pandemije korona virusa. Događaj se u Prijedoru realizuje u saradnji sa Pozorištem Prijedor.  

Prema programu, danas 24. decembra u 19:00 očekuje nas otvaranje izložbe „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića. U 20:00 biće održan koncert Combine Quarteta, muzičkog sastava koji njeguje jazz muziku, sa željom da pomire tradicionalno i moderno, a da u tome pronađu svoj stil i pravac.

Sutradan u petak, 25. decembar od 18:00 na programu su projekcije filmova: „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva koji donosi priču o frontmenu benda KUD Idijoti, legendarnom Branku Črnac Tusti i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“ , režisera Mladena Matičevića koji je na repertoaru od 20:00.

Biće ovo prilika da i publici u Prijedoru donesemo dašak Tjentišta, i prenesemo dio festivalske atmosfere kroz program koji ih očekuje.

Ulaz za sve događaje je besplatan, broj mjesta je ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Pozorištu Prijedoru. I ovoga puta program se realizuje u skladu sa svim epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.