NEZABORAVNO NIKE REACT LAND ISKUSTVO NA TRGU KRAJINE U BANJALUCI

Upusti se u novu avanturu sa Odyssey React modelom. U subotu, 13.4. na Trgu Krajine u Banjaluci od 15h očekuje vas nezaboravno Nike React druženje.

BUKA portal / 09. April 2019

Kako je do najvećeg sportskog događaja u Banjaluci ostalo nešto manje od 15 dana, sportski sponzor Go Pro RMC Banjaluka polumaratona kompanija Sport Vision i brend Nike donose trkačima mnošto aktivnosti i savjeta kako bi se što bolje pripremili za dan trke.

Prvi u nizu događaja koji očekuje sve banjalučane je nezaboravno Nike React Land iskustvo na Trgu Krajine u Banjaluci u subotu 13.04. na Trgu Krajine od 15.00 časova.

Riječ je o React Land-u  inovativnoj, interaktivnoj igrici, koja omogućava svim učesnicima da testiraju nove React patike  i uđu u digitalni svijet, u kojem će pokazati svoju snalažljivost i spretnost.

Ne samo da će učesnici moći da osjete zabavnu stranu trčanja, nego će moći i da osvoje React model za sebe. One sa najboljim rezultatima, koji dođu na Trgu  očekuju nagrade.  

 

 

Preskoči sve prepreke, postavi epski rezultati i postani Super React heroj.  

Ukoliko želiš da se prijaviš za učešće i osvojiš vrijedne Nike nagrade, posalji svoje podatke (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu) na mail: [email protected] .

React patika je postala modni hit u 2019. na radost svih ljubitelja trčanja. Silueta koja je na tržište uvela revolucionarni React đon napravljen od posebne pjene, vratila se sa novim dizajnom i unaprijeđenim svojstvima, kako spolja, tako i iznutra.

Na prvi pogled, Odyssey React Flyknit je sličan svom prethodniku i po obliku i stilu, ali postoji i nekoliko  novih karakteristika. Novi modeli koji nose nazive “8-bit” i “Pixel” crpe inspiraciju iz živih tonova svijeta tehnike 90-ih godina i ističu se po izraženijem „Swooshu“ sa strane, bijelom đonu sa sivim i roze detaljima, kao i safirnom petom. Osim vizuelnog redizajna, peta je unaprijeđena i u trkačkom smislu, što patiku čini udobnijom i prilagodljivijom podlozi.

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.