“Nije mu bilo lako sve ovo vreme…”:Srpskom košarkašu umrla majka, ali on ostaje uz reprezentaciju

Košarkaški reprezentativac Srbije Vasilije Micić suočio se sa porodičnom tragedijom. Preminula mu je majka, posle duge i teške bolesti.

BUKA portal / 09. Septembar 2019

Fiba

Ta vest je duboko potresla čitavu delegaciju Srbije u Kini, objasnio je selektor Đorđević i otkrio da će Micić ostati sa reprezentacijom, prenosi Mondo sport.

“Moja prva misao ide prema Vasi i njegovoj porodici. Čuli ste da mu je nažalost umrla majka, upućujem moje saučešće i javno. Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vreme, od početka priprema”, rekao je Đorđević i dodao da o tome ranije niko nije govorio ali da Miciću treba odati priznanje što je uz tim sve vreme.

MONDO [email protected]_Sport

 · 

Selektor Đorđević o Vasi Miciću:

"Moja prva misao ide prema Vasi i njegovoj porodici. Čuli ste da mu je nažalost umrla majka, upućujem moje saučešće i javno. Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vreme, od početka priprema." 1/2

MONDO [email protected]_Sport

Đorđević: "Sad prvi put o tome pričamo, ali on je prolazio kroz težak period i svaka mu čast što je ovde. Odlučio je da bude sa nama protiv Argentine i da odigra, to je velika stvar." 2/2

Puna podrška našem reprezentativcu!

37

Twitter Ads info and privacy

See MONDO Sport's other Tweets

Selektor je objasnio i da je ta situacija uticala na čitav tim, ali da se svi trude da pomognu saigraču.

“Nije lako nikome. Svi smo uz njega, pogotovo saigrači pokušavaju da mu daju podršku. To je jednostavno stvar koja se desila. Ne znam šta drugo da kažem. Njemu je sigurno jako teško, ali pokazao je veličinu, hrabrost. Svaka mu čast”, zaključio je Đorđević.

Nedeljnik


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.