Nismo zaslužili pobjedu, igrači su bježali i krili se od lopte!

Nakon susreta u Zenici selektor Zmajeva Safet Sušić je za BHT1 istakao kako nije zadovoljan igrom, te da naši Zmajevi nisu zaslužili pobjedu.

Agencije / 10. Septembar 2014

 'Nismo zaslužili pobjedu. Protiv ovakve ekipe morate na odmor otići sa dva gola razlike. Mi smo bili dobri samo prvih deset minuta, ostalo nismo izgledali dobro. Ni ovaj promašeni penal Miralema Pjanića ne bih komentarisao. Zaista nismo zaslužili da pobijedimo, mogli smo doći do boda. Ja čestitam Kipru na zasluženoj pobjedi', rekao je Sušić.

 

Safet Sušić je istakao da BiH nije potcijenila Kipar i da je na to upozoravao.

 

'Rekao sam da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pokušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je, mislim, prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije', istakao je Sušić.

 

Kada je u pitanju promašeni penal Miralema Pjanića, Pape je rekao:

 

'Ja sam odredio ko će pucati penal. Pjanić je rekao da u Romi šutira poslije Tottija penale, ostali nisu bili toliko zainteresovani da izvedu kazneni udarac i odluka je pala na Pjanića. Ja nikada ne krivim igrača koji promaši penal'', rekao je vidno razočarani Sušić koji je još novinarima kazao da nije izvršio treću izmjenu jer nije imao koga da ubaci.

 

 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.