Nova pjesma i spot Ammare Mistrić „Spoji riječi“ (VIDEO)

Nova pjesma i spot Ammare Mistrić „Spoji riječi“ kao podsjetnik svima da izgovore dvije čarobne riječi koje slave život

BUKA portal / 10. Mart 2020

 

Bh. kantautorica iz Sarajeva, Ammara Mistrić, snimila je novu pjesmu i spot pod nazivom „Spoji riječi“.

„Pjesma govori o ljubavi, a poruka je ustvari više podrška svima da izgovore i spoje dvije čarobne riječi 'volim te' kada god to i osjete. Reći 'volim te' znači samo sopstvenu pobjedu, a nikada poraz, jer ljubav je ono što nas pokreće, tjera na ples i slavi život“, zaključila je Ammara.

Ona smatra da joj je i nedostajala jedna funk pjesma, koja će se naći na albumu prvijencu, pored drugih snimljenih poput „U srce“, „Vrata snova“, „Puštam te“ i drugih.

 „Želim da publika putuje sa mnom kroz moj rad, zbog čega sam ih 'povela' na predivni Pelješac. Spot je sniman u veselim bojama i mogu reći da predstavlja novo, sretnije poglavlje u mom životu. Modna kreatorica Belma Tvico i njene kreacije dale su savršenu tačku na cijeli vizual. Mala ali vrijedna ekipa profesionalaca učinila je da se ova priča ispriča do kraja“, zaključila je Ammara.

Režiju i  kameru potpisuje Admir Švrakić, montažu Elvedin Zorlak, izvršni producent Nikola Blagojević, green key je sniman u studiju "Spekroom" Sarajevo, stilistica je Belma Tvico- Stambol, a za šminku i frizuru je bio zadužen Adi Hasić.

Audio za „Spoji riječi“ je producirao Stefan Kovačević, audio je sniman u Kragujevcu u Blacksmith studiju, dok je video za spot sniman na Pelješcu i u Sarajevu.

Zlatni sponzor spota je Express One - Brza pošta broj 1, a prijatelji spota su Viva namještaj, Avlija Landscape studio.


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.