Nova sezona u RMC Banja Luka Running školi trčanja

Prijali su vam praznici i bogate trpeze, ali se podvukao koji kilogram viška kojeg biste se željeli riješiti? Boravak u zatvorenom prostoru radi ste zamijeniti svježim vazduhom uz prijatno društvo?

BUKA portal / 14. Januar 2020

 

Pravo je vrijeme je da se pokrenete, jer RMC Banja Luka Running uskoro upisuje nove polaznike u školu trčanja!

Dobrodošli su apsolutni početnici željni rekreacije, koji žele da se oprobaju u trčanju i posvete se zdravom načinu života, ali i napredni rekreativci kojima je potrebno dalje usavršavanje uz neophodnu asistenciju stručnih trenera. Prema potrebama i trenutnim nivoima spremnosti polaznika kreiraju se posebni programi koji kombinuju različite vježbe, a dio programa se odnosi na kombinaciju treninga i pravilne ishrane za one kojima je cilj skidanje viška kilograma.

Upis u školu biće otvoren od 13. do 31. januara, a program počinje 1. februara. Treninzi će se održavati tri do četiri puta sedmično u parku Mladen Stojanović i na Gradskom stadionu. Članstvo u školi trčanja osim treninga donosi dodatne benefite, kao što su popusti za određene teretane, fitnes centre i sportsku opremu, te pristup edukativnim seminarima  o prehrani i pravilnom trčanja bez povreda.

Za inicijativu o pokretanju škole trčanja zaslužna je uspješna saradnja predstavnika Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima, koji su realizovali najveće trkačke događaje kod nas. Iskusni tim Run&More Community organizator je i „Run&More Weekenda“ - najmasovnijeg sportsko-zabavnog festivala u Banjaluci,  koji će i ovog proljeća, na ulice grada, izmamiti nekoliko hiljada trkača, navijača i posjetilaca muzičkog programa.
3. „Run&More Weekend“ festival održaće se od 10. do 12. aprila 2020. godine a sadržaj je sljedeći: polumaraton (21K), 10K trka, 5K Team Run  - trka namijenjena kompanijskim timovima i onima koji vole ekipno trčanje, Color Fun Run - trka zadovoljstva sa bojama, School Run - trka namijenjena osnovcima i srednjoškolcima i Bambini maraton - trka za djecu uzrasta od 2 do 6 godina. Pored trkačkog programa, u okviru dva festivalska dana, organizatori pripremaju i EDU Coaching Forum - stručni forum za unapređenje trenerskog rada u rekreativnim sportovima, a festival će početi otvaranjem sajma sporta „Expo“, na kom će se predstaviti proizvođači sportske opreme, sportski i rekreativni klubovi ali i organizatori partnerskih trka i ostalih sportskih manifestacija, kako iz BIH, tako i iz regiona. 

Party time festivala donijeće ovog proljeća Banjaluci i gostima grada dobre vibracije: mnogobrojne žurke na otvorenom za sve posjetioce i trkače, Fresh Wave Night na tvrđavi Kastel i nastup Abba Real Tribute benda, koji će na tvrđavi Kastel izvesti hitove jednog od najpoznatijih svjetskih bendova ikada.  3. „Run&More Weekend“ festival idealna je prilika da proljeće dočekate u formi, dobrom društvu i da posjetite Banjaluku.

Neka vaš prvi korak u pripremi za trčanje na banjalučkoj stazi bude prijava za trku. Iskoristite rane prijave po najnižim cijenama koje su otvorene do 15.01.2020. godine. Detaljne informacije pronađite na oficijelnoj web stranici organizatora https://rmcbanjalukamarathon.com/.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.