"Novi vlasnik dobio blago samo da gleda, ali ne i da pipa": Zoran Kesić o budućnosti emisije "24 minuta"

"Pošto je u kupovini Kopernikusa od strane Telekoma, pa potom i prodaji Prve i O2, kako je javnost obaveštena, isključivo u pitanju biznis i profit, onda valja gledati samo brojke"

BUKA portal / 06. Decembar 2018

Autor i voditelj emisije "24 minuta" Zoran Kesić rekao je u izjavi za dnevni list Danas da razume zabrinutost građana, pošto su TV O2 na kojoj se emituje ta emisija, kao i TV Prva, dobile novog vlasnika, ali da mora da ih umiri i obavesti da je, baš zahvaljujući njima, emisija bezbedna.

"Pošto je u kupovini Kopernikusa od strane Telekoma, pa potom i prodaji Prve i O2, kako je javnost obaveštena, isključivo u pitanju biznis i profit, onda valja gledati samo brojke. Građani su učinli da brojke naše emisije budu brže, jače i bolje od brojki mnogo skupljih emisija na mnogo gledanijim televizijama od naše. Mi smo prosto rečeno fenomen", rekao je Kesić.

On je dodao i da je "24 minuta" ubedljivo najgledanija emisija na O2 i da novi vlasnik može samo da bude srećan što je dobio takvo blago.

"Blago njemu! Naravno, kad kažem 'dobio blago' podrazumevam dobio samo da ga gleda. Ne sme da se pipa. Što bi deca rekla - može, al' samo iz moje ruke. A pred nama je obaveza da se ne uljujkujemo visokim rejtinzima i ljubavlju gledalaca, već i da se pred novim vlasnikom iznova dokažemo još boljom, oštrijom, direktnijom i smešnijom satiričnom kritikom politike i društva. I zato ćem u narednom periodu uložiti maksimum snage u zaje.avanje svega onoga što zaslužuje da bude zaje.avano", naglasio je Kesić i dodao da se priprema da "razvali i ovu epizodu u subotu".


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.