Objavljen filozofski vodič "A šta to znači – misliti"

Vodič pod nazivom " A šta to znači misliti/Kratki vodič za sve ljubitelje mudrosti", autorke Ane Galić, objavljen je 2019. godine kao prvo izdanje.

BUKA portal / 01. Novembar 2019

Foto: Ilustracija

 

Izdavač je Udruženje za promovisanje kulture i mišljenja Sofia, Banja Luka. Recenziju su uradili dr Predrag Krstić, sa Instituta za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu i prof.dr Miodrag Živanović, lekturu Trivun Kalaba, ma, a tehničku pripremu Miroslav Galić.

Kraća biografija autorke:

Ana Galić je diplomirana profesorica filozofije i sociologije, trenutno na završetku magistarskih studija iz filozofije. Bavi se filozofijom, prevodilaštvom i izdavaštvom. Živi i radi u Banjoj Luci.

Da biste došli do svog primjerka prije promocije, po cijeni od 13,50 KM, obratite se na e-mail adresu izdavača: [email protected], ili se obratite lično, samoj autorki, putem e-mail adrese na: [email protected]

Iz Uvoda:

“Krećemo na putovanje kako bismo stekli pojam o mišljenju samom, ali i ono mnogo važnije – da zaista počnemo misliti. Ovaj vodič namijenjen je srednjoškolcima, studentima filozofije, ali i svim piscima i misliocima koji se prije ili kasnije zapitaju o smislu svoga postojanja, o postojanju Boga, o tome zbog čega smo došli u svijet, koja je naša svrha i gdje idemo poslije smrti.”

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.