Objavljen snimak iz beogradskog tramvaja na kom muškarac maltretira maloljetnicu od 12 godina. Ako ga prepoznate, prijavite!

Beograd -- Snimak zabeležen u tramvaju, koji je objavljen na Fejbuku izazvao je burne reakcije. Kako pišu mediji, policija traga za muškarcem koji se pojavljuje na njemu.

b92 / 25. Oktobar 2018

 Na stranici “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva” objavljen je snimak iz tramvaja na kom se vidi da muškarac maltretira maloletnicu, za koju se tvrdi da ima 12 godina.

Vidi se da joj muškarac prilazi, maltretira, pritiska uz staklo. 

“Zamolio bih vas ako možete da okačite na vašu stranicu snimak i sliku koju ću vam poslati. Na snimku je devojčica od 12 godina koju manijak napada, inače ćerka mog prijatelja”, navodi se na stranici na Fejsbuku. 

Posebno šokantna činjenica da niko od prisutnih putnika nije reagovao. Odnosno nekoliko osoba je samo izvirivalo da vidi šta se događa, a ni vozač nije bio obavešten. 

Zbog ovoga je i reagovao Damir Okanović direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja. 

“Ako se plašite da je jači, ako se plašite da ćete biti napadnuti, bar pozovite 192, a ne da okrećete glavu na drugu stranu ili nemo gledate. Nekima su samo faille kokice”, napisao je Okanović na Tviteru. 

Okanović je okačio i fotografiju osumnjičenog i ponovo apelovao da, ukoliko ga neko prepoznaje, obavezno obavesti nadležne.


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.