Online repertoar Narodnog pozorišta RS i Gradskog pozorišta Jazavac

Uživajte u predstavama iz svoje kuće

BUKA/M.I.D. / 22. Mart 2020

Foto: BUKA

 

Narodno pozorište Republike Srpske, povodom prekida igranja predstava pred publikom zbog vanredne situacije prouzrokovane širenjem virusa korona, najavljuje onlajn prikazivanje svojih predstava preko zvaničnog Jutjub kanala Pozorišta, sa linkovima koji će biti postavljeni na zvaničnu Fejsbuk stranicu i Tviter nalog Pozorišta.

"Predstave će biti aktivne sedam dana, kako bi se omogućilo svim zainteresovanima da ih pogledaju, nakon čega će biti uklonjene. Kako bismo vam boravak kod kuće učinili što prijatnijim i ovaj prekid pozorišnog života što kraćim, za početak smo odlučili da vam u toku naredne nedjelje prikažemo tri snimka naših predstava", rekli su iz NP RS.

Datumi prikazivanja:

Ponedjeljak 23. mart sa početkom u 20.00 časova „Radnička hronika“.

Srijeda 25. mart sa početkom u 20.00 časova „Zoološka priča“.

Petak 27. mart sa početkom u 20.00 časova „Četrnaesta“.

I Gradsko pozorište Jazavac objavljuje video repertoar za mart i april 2020.

"Ulaz na predstave je slobodan ako ih gledate u svojoj kući i ne mrdate iz nje! Snimci predstava će biti objavljeni na YouTube kanalu Gradskog pozorišta Jazavac, a linkovi će biti objavljeni na zvaničnim Facebook i Twitter nalozima našeg pozorišta. Svi snimci biće dostupni sedam dana od dana objavljivanja.Napominjemo da kvalitet snimaka nije tehnički savršen. Ponekad je baš daleko od savršenog. Hvala na razumijevanju! Ostanite kod kuće i čuvajte jedni druge", poručuju iz Jazvca.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.