Pečurka kućica s Airbnb-a je bukirana do novembra s dobrim razlogom

Brvnara u obliku pečurke najpopularniji je smeštaj na Airbnbu.

BUKA portal / 13. Maj 2019

Radi se o maloj kućici smeštenoj u Aptosu u Kaliforniji, nazvanoj Mushroom Dome Cabin. Kućica ima jednu spavaću sobu, ali može da primi tri gosta, jedno kupatilo, a više od 95 odsto gostiju ocenilo ju je s pet zvezdica.

Kućica je okružena netaknutom prirodom, nema čak ni ogradu tako da se gosti mogu slobodno kretati kroz prirodu, a nalazi se u blizini Forest Nisene Marks State Parka. Iznajmljuje se još od 2009. godine i najčešće je bukiran smeštaj od svih na Airbnbu. Osim toga, kućica je udaljena svega 10 minuta šetnje do peščane plaže i čini se da s tim ima sve što je potrebno za savršen i opušten odmor.

 

Foto: Airbnb / Noizz.rs

 

 

Foto: Airbnb / Noizz.rs

 

Cena noćenja za tri osobe u kućici je 130 dolara, ali bukirana je skoro do kraja oktobra. Ima samo tri slobodne noći u septembru i pet u oktobru. Jasno je i zašto.

 

Foto: Airbnb / Noizz.rs

 

Ukoliko neko želi da rezerviše vikend na ovom čarobnom mestu trebalo bi da planira od deveto do 11 meseci unapred.

 

Foto: Airbnb / Noizz.rs

 

Iako je u prirodi, brvnara ima sve pogodnosti, pa su tako dostupni veliki HD televizor, DVD plejer i oko 80 filmova, a kuhinja je opremljena savremenom belom tehnikom, čak postoji i aparat za kokice, što večeri uz film čini idealnim.

 

Prve komšije Foto: Airbnb / Noizz.rs

 

Izvor: telegram.hr, noizz.rs


Buka preporuka

Reportaže

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.