PLESNI STUDIO CITY JAZZ: Godišnji koncert povodom 19. godina postojanja!

Plesači Plesnog studija “City Jazz” iz Banjaluke tek što su se vratili iz Sarajeva sa srebrnom medaljom, gdje su proteklog vikenda osvojili drugo mjesto na Svjetskom kupu produkcija, spremaju se za godišnji koncert u Banjaluci.

BUKA portal / 06. Novembar 2019

 

Ove godine “City Jazz” slavi 19 godina uspješnog rada i postojanja koji će se obilježiti organizovanjem plesnog koncerta ,,CITY JAZZ-19 godina sa Vama'' koji će se održati u Dječijem pozorištu RS u nedjelju, 10.11.2019.g. u dva termina , od 17 h i od 20 h.

,,Upravo smo se vratili sa Svjetskog prvenstva u Latin show & Sinchro dance Championship i Svjetskog kupa u produkcijama gdje je naša produkcija,,Vulkan'' u kojoj igra 26 igrača osvojila srebrnu medalju'', rekla je Tanja Dukić-Čičič umjetnički rukovodioca Studija i koreografa upravo spomenute koreografije Vulkan.

 

,Svi članovi našeg Studija izaći će na koncert  u punom sastavu i izvesti veliki broj revijalnih i takmičarskih koreografija raznih modernih stilova(jazz, moderan, hip hop, showdance, street show) prilagođenih svim uzrastima od kojih je 17 koreografija osvojilo zlatne medalje na Državnom prvenstvu BiH koje se održalo u junu ove godine.

"Timovi su spremni jer je ovo periodu u kojem je najviše dešavanja što se tiče međunarodnih takmičenja.Tim od 20 igrača na čelu sa trenerom Jasminom Antić-Padalović se prije petnaestak dana vratio sa Svjetskog prvenstva u hip hopu koje se održavalo u Bremenu (Njemačka), a tim od 8 balerina se sprema na Svjetsko prvenstvo u showdance-u koje se održava u Rizi (Njemačka) u periodu od 18-22. novembra'', rekla je Tanja.

Ulaznice su u prodaji u Studiju u petak od 19 h te na dan izvođenja u Dječijem pozorištu RS od 16 h. Sve rezervacije na broj telefona 065 568 837 .

 


 

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.