POČEO “JELEN KUP BANJA LUKA 2019”

Na Trgu Krajine u Banjoj Luci sinoć su odigrani prvi mečevi ovogodišenjeg Jelen kupa.

BUKA portal / 09. Juli 2019

Preko 40 ekipa će u narednih 7 dana da odmjeri svoje snage i da pokuša da se izbori za titulu najbolje i osvoji 3000 KM i sponzorstvo ekipe na sportskim turnirima u narednih godinu dana.

Ljubitelji ove najvažnije sporedne stvari na svijetu, pred brojnim banjalučanima, pokazali su sinoć svoje vještine i podsjetili nas na ljepotu uličnog fudbala. Fudbala koji se igra srcem. Nove utakmice su na programu danas od 17:00. Pored seniorskog takmičenja, turnir se održava i u mlađim kategorijama gdje je učešće uzelo preko 30 ekipa.

Sve posjetioce očekuje bogat sadržaj i interesantne nagradne igre svakog dana turnira. Glavna nagrada je Play Station 4.

Kao i prethodnih godina, i ove godine turnir ima društveno odgovorni karakter, a sva prikupljena sredstva od uplate kotizacija iskoristiće se za nabavku sportske opreme za JU Dom “Rada Vranješević” u Banjaluci.

Pored toga, posjetioci će tokom trajanja turnira moći da kupe “humanitarni bon” simboličnog iznosa od 3 KM i na taj način da učestvuju u skupljanju pomoći za ovogodišnju akciju. Za svaki kupljeni bon organizatori poklanjaju majicu Jelen kup-a.

Tvorac i organizator turnira je Udruženje “Centar za edukaciju, omladinu i sport” (CES) iz Banjaluke. Generalni pokrovitelj projekta je Jelen pivo, a partner Williams kladionice. Podršku projektu su dali gradovi domaćini, kao i Fudbalski savez Republike Srpske, koji je uz projekat od prve godine.

Ovogodišnji turnir održava se pod već dobro poznatim sloganom „Mali fudbal više nije mali“.


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.