Počinje najveseliji porodični događaj godine u CineStaru

POČINJE NAJVESELIJI PORODIČNI DOGAĐAJ GODINE U CINESTARU, 6. DJEČIJI FESTIVAL UZ FILMOVE ZA SAMO 3 KM, OVE GODINE EKSKLUZIVNO PARADA MASKOTA KROZ DELTA PLANET U BANJALUCI

BUKA portal / 07. Oktobar 2019

 

Dani zabave i filma za djecu uz atraktivne poklone i kreativne radionice. Cijena kino ulaznice samo 3 KM!

CineStar i ove godine u svojim kinima u BIH, organizuje Dječiji festival. Od 10 - 13. oktobra u periodu od 11-17 sati, sve najmlađe posjetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cijene ulaznica od samo 3 KM, ali i razni drugi sadržaji, kao i pokloni partnera.

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namijenili školama i vrtićima, a u subotu i nedjelju očekuju veliki broj porodica s djecom. Posebno su pripremili najveseliji porodični događaj u Banjaluci, pa će 12.10. u 13 sati započeti jedinstvena Parada Maskota kroz Delta Planet. Pozivaju svu djecu da se maskiraju i prisustvuju Paradi, jer će 50 maskiranih mališana dobiti kino ulaznicu na poklon. Osim Parade, u CineStaru 4DX Delta Planet će, u periodu od 11 - 17 sati, biti još mnogo drugih atrakcija za djecu, koje uključuju face painting, kreativno-likovne radionice, modelovanje kinetičkim pijeskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

U kinima u Bihaću, Mostaru i Tuzli djecu u subotu i nedjelju, očekuje face painting od 12 - 14 sati, te druženje s maskotama.

Osim mnoštva aktivnosti i atrakcija, najmlađi će moći uživati u projekcijama odličnih kino hitova kao što su: „Veliko putovanje“, „Janko Strižić film: Farmagedon“ „Lego Film 2“, „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“, „Čudesni park“, „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ i „Uglydolls“, kao i „Pokemon detektiv Pikachu“, uz igrane popularne filmove, koji su nedavno završili sa kino prikazivanjem poput „Dora istražuje izgubljeni grad“, „Putovanje jednog psa“ i mnoge drugi, a sve za cijenu od 3 KM, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije. Najmlađe će dodatno obradovati i pokloni partnera Dječijeg festivala Violeta, Kinder i Dexy Co.

Crtići, heroji, muzika i dobra atmosfera - pred nama je zaista najzabavnija porodična sedmica u godini, sa mnoštvom smijeha i mirisom kokica! Jeste li spremni? 

Više informacija potražite na linku

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.