Podignite Vašu prvu pozajmicu potpuno besplatno!

Da! Potpuno besplatne pozajmice na period od 7 do 30 dana koje možete brzo i jednostavno podići u bilo kojoj od naših poslovnica u ulici Vidovdanska br. 2 i Cara Lazara bb ili putem bankovnog transfera.

PR / 20. Maj 2019

 

Cijela procedura traje svega 15 minuta.

Ovakva usluga je nova na našem tržištu, a moguća je ukoliko posjetite stranicu Moneda.ba putem koje možete potpuno besplatno dobiti prvu pozajmicu u iznosu do 400 KM, sa mogućnošću isplate u gotovini.

 

Moneda.ba počinje sa radom u maju 2019. godine a svoje prve dvije poslovnice otvara u Banja Luci. Prijave za aplikacije možete poslati već sada putem slijedećeg LINK-a.

Nekoliko koraka do Vaše prve pozajmice

Moneda.ba se temelji na primjeni najmodernih fintech ponuda i rješenja. Fintech je pojam koji označava kombinaciju najnovijih tehnologija i finansijskih usluga.

Ovakva vrsta pozajmice Vam omogućava da brzo, efikasno i bez komplikovanih procedura kratkoročno pozajmite novac. Također ova pozajmica Vam pomaže da u okviru jednog mjeseca podmirite nepredviđene troškove ili izdatke, odnosno da platite račune koje niste planirali u svom mjesečnom budžetu.

Proces dobijanja pozajmice vrlo je jednostavan i svodi se na par koraka. Popunite aplikaciju putem internet stranice Moneda.ba ili aplicirajte u jednoj od poslovnica na adresi Cara Lazara bb ili Vidovdanska br. 2, Banja Luka. Za cjelokupan proces aplikacije potrebna Vam je samo lična karta. Nakon procesa obrade Vaše aplikacije primate e-mail/sms sa odlukom o pozajmici i shodno tome odlazite po novac do najbližeg isplatnog mjesta u Banja Luci.

 

Svaki klijent koji aplicira prvi put za Moneda.ba, dobija pozajmicu potpuno besplatno! Što znači da ne postoje nikakvi skriveni troškovi, odnosno da vratite onoliko koliko ste pozajmili. Preskočite duge redove i podignite Vaš novac u roku od 15 minuta!

 

 


Buka preporuka

Ekonomija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.