Pogledajte dramatičan video iz banjalučkog puba Life, za vrijeme još jedne "posjete" inspekcije: Ne mogu ovo više da trpim..

Dramatičan video dijeli se po društvenim mrežama, a pokazuje stanje u banjalučkom pabu Life, u koji je i danas došla inspekcija.

Buka / 25. April 2018

Inače ovaj pub javno je pružio podršku "Pravdi za Davida"

"Da li znate da nam je radna inspekcija došla četiri puta U ROKU OD SAMO MJESEC DANA i da smo pri tome dobili dva puta kaznu od 2000KM i jednom od 4000KM? (Ukupno 8000KM). Pod obrazloženjem da moraju da nam napišu kaznu jer će inače ostati bez posla! Radni inspektor nam je uručio kaznu 20. aprila, i ISTU NOĆ je ponovo došao sa racijom, dva puta u samo jednom danu, da li je to normalno???? Da li znate kroz koji stres smo prolazili i da je vlasnica zbog toga dva puta završila u bolnici? Bezbroj inspekcija, dva puta racija, četiri puta komunalna policija, i to kod nas koji radimo ČASNO I POŠTENO?? Kada im SAMO JEDAN DAN posvetite znate li koliko je to dana? Ne mogu mnogi da podnesu takav pritisak i stres, i pod raznim pritiskom su mnogi dali otkaz! Neka nas odmah zatvore ZAUVIJEK ako je ikad iko došao u naš lokal a da nije dobio fiskalni račun! Želimo ODGOVOR!! ZAŠTO I KOME SMETAMO? Zašto ćutite? Ne tolerišemo krađu, nasilje, nepravdu, ubistva, kriminalne radnje i NE ZANIMA NAS POLITIKA. Želimo samo PRAVDU i da nas PUSTITE NA MIRU DA ŽIVIMO NORMALNO, DA RADIMO i pošteno zaradimo svoj hljeb!" napisali su oni u jednom od svojih statusa na Facebooku.

 

Video možete pogledati ovdje

https://www.facebook.com/ljiljana.djuric.54/videos/1246344705497448/UzpfSTE0MjI4MzE2NTM6MTAyMTY0OTQ4NjIxNTAzOTg/?id=1422831653

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.