POKAZIVAO IM POLNI ORGAN Bivši vaterpolista Zvezde priznao da je uzemiravao žene u Nevesinju

Okružno tužilaštvu u Trebinju predložilo je novčanu kaznu od 500 KM i zabranu ulaska u BiH u trajanju od godinu dana bivšem vaterpolisti Crvene zvezde Miljanu Čoloviću (37) koji je u nedjelju prijavljen da je uzmemiravao više žena u Nevesinju.

BUKA portal / 10. Septembar 2019

Čolović je priznao krivicu tokom saslušanja u Okružnom tužilaštvu u Trebinju i zatražio sporazum sa Tužilaštvom, a osumnjičen je za nasilničko ponašanje.

Tužilac Žarko Milić rekao je za Srpskainfo da je sudiji za predhodni postupak Osnovnog suda u Trebinju predloženo da se Čoloviću izrekne novčana kazna od 500 KM, a u upravnom postupku trebala bi mu biti izrečena i zabrana ulaska u BiH na godinu dana.

On je dodao da je Čolović nije fizički uznemiravao žene, niti je sa njima imao fizički kontakt.

U Osnovnom sudu u Trebinju danas nismo uspjeli saznati da li je sudija za predhodni postupak prihvatio prijedlog Okružnog tužilaštva.

 

Policija je juče saopštila da je M. Č. uhapšen nedjelju u Nevesinju nakon što ga je jedna ženska osoba prijavila da je uznemiravao u haustoru zgrade i osumnjičen je za krivično djelo polno uznemiravanje.

Bivši vateropolista, je kako saznaje Srpskainfo, uznemiravao sedam žena u Nevesinju tokom prošlog vikenda tako što ih je pozivao u iznamljeni stan ili automobil pokazujući im na polni organ, pri čemu nije bio nag, a nekima je nudio i po stotinu evra.

Policija ga je uhapsila u jednom restoranu u mjestu Odžak kod Nevesinja.

Bivši vatrerpolista je porijeklom iz Nevesinja, gdje je i ranije dolazio, a posljednji put je došao krajem avgusta, gdje je, prema nezvaničnim saznanjima, kupio zemljište da sagradi kuću.

Srpskainfo.com


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.