Portparol Vlade Slovenije tvrdi: Hrvatska zatvara noćne klubove i diskoteke, zatvara se i popularna plaža...

Portparol Vlade Slovenije za covid-19 Jelko kacin na Twitteru je napisao da je Hrvatska pristala zatvoriti noćne klubove, diskoteke i otkazati veće manifestacije.

BUKA portal / 30. Juni 2020

 

Portal Index.hr piše kako ove nove mjere hrvatski stožer još nije iskomunicirao svojim građanima, ali da bi to mogao učiniti na pres konferenciji koju su jutros sazvali za 14 sati. 

Kacin je na pres konferenciji o koronavirusu juče dodatno pojasnio ovu izjavu. Kazao je kako slovenski i hrvatski zavodi za javno zdravstvo neprestano komuniciraju i izmjenjuju dobre prakse.

"Prema dogovoru među zavodima, i prema dogovorima među predsjednicima vlada, hrvatska je vlada odlučila da će zatvoriti noćne klubove i diskoteke te otkazati velike zabavne događaje, među ostalim i zabave na plaži Zrće", rekao je Kacin, a prenosi 24ur. Treba podsjetiti i da se Plenković na sinoćnjem sučeljavanju pohvalio kako se čuo sa slovenskim premijerom Janšom.

Slovenačke vlasti pozvale su svoje građane u Hrvatskoj da ostanu budni, nose maske i izbjegavaju gužve. Mladim ljudima poručuju da ne improvizuju i da ne pokušavaju sami organizovati zabave sada kada su klupske zabave zabranjene.

 

 


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.