Poslednji pacov, zmija i narkoman napustili Srbiju

Jutros oko 8 časova, poslednji pacov, zmija i narkoman napustili su Srbiju, javio je naš reporter sa granice.

Miroslav Vujović / 07. Mart 2018

Kako saznajemo, oni su se na ovakav potez odlučili nakon rezultata lokalnih izbora u Beogradu.

– Kada su nas iselili iz Beograda na vodi, nekako smo se snašli, otišli smo u Makiš na lokaciju Tesla grada, i uprkos svemu ostali optimisti da će se možda nešto promeniti i da ćemo se vratiti na staro stanište. Dodatni optimizam nam je ulila poruka predsednika Srbije koji je rekao da će, u slučaju da Đilas pobedi, vratiti sve nas na to mesto na kojem smo harali nekoliko poslednjih decenija. Međutim, nakon rezultata izbora u Beogradu, shvatili smo da za nas u ovoj zemlji više nema mesta – rekao je prilično deprimiran pacov kojeg je naš reporter zatekao kako sa svojom familijom prelazi državnu granicu kod Horgoša – Šta nam rade – dodao je on.

Zmije koje su zajedno sa pacovima napuštale zemlju nisu bile raspoložene za komentar, dok je poslednji narkoman kojeg smo zatekli na granici, Boško Radojković, ostavio srceparajuću poruku.

– To je to, dotakli smo dno života. U Srbiji koja će biti očišćena od rugla, u kojoj se putevi grade više nego u Nemačkoj, u kojoj će prosečna plata za najdalje dve godine biti 500 evra i u gradu koji će uskoro dobiti metro, nema više mesta za mene i moje drugare pacove i zmije, koji kočimo progres. Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo, ionako nam je smetalo za oči, posebno ova novogodišnja rasveta – zaključio je poslednji srpski narkoman.


Izvor

 

 


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.