Poziv za učešće na Trećem biznis forumu bh. dijaspore – “BHDIAFOR 2015”

Glavni organizator foruma je: Asocijacija „Naša Perspektiva“ (osnivač grupacije „BHdiaFor“).

BUKA / 07. Septembar 2015

Nakon uspješno organizirana dva biznis foruma sa sa bh. dijasporom u Prijedoru (2013) i Sarajevu (2014), sa preko 500 relevantnih učesnika iz zemlje i inostranstva „TREĆEI BIZNIS FORUMU BH. DIJASPORE – BHDIAFOR 2015“, održava seu petak, 9. oktobra, 2015. godine u Hotelu Bosna u Banjaluci.

 

Glavni organizator foruma je: Asocijacija „Naša Perspektiva“ (osnivač grupacije „BHdiaFor“). Glavni finansijer foruma je Ambasada Kraljevine Norveške u BiH. Skup je podržan od strane brojnih vladinih, nevladinih i međunarodnih organizacija.

Opšti ciljevi foruma su:


    Stimulisanje investicija od strane članova zajednice dijaspore u BiH,
    Stimulisanje poslovne saradnje između domaćih kompanija i kompanija čiji su vlansici, ili u kojimarade, članovi zajednice bh. dijaspore.

Najljubaznije Vas molimo da:
1. Izvršite registraciju za učešće putem: www.bhdiafor.ba, ili direktno na linku.

 

2. Izdvojite 5 minuta i popunite upitnik u cilju realizacije investicije i/ili uspostavljanja poslovne saradnje u BiH ili inostranstvu. Upitnik možete popuniti ovdje.

 

Sa Vama će se uraditi follow-up u cilju realizacije Vaše investicije ili poslovne saradnje. Molimo da popunite upitnik iako niste u mogućnosti da prisustvujete na forumu.

Učesnici foruma su oslobođeni plaćanja kotizacije. Napominjemo da će konačni program rada foruma biti potvrđen od strane organizatora najkasnije do 20. septembra 2015. godine.

Zbog ograničenih resursa prostora, organizator zadržava pravo finalnog odabira učesnika, kao i izlagača na forumu, te ne snosi putne troškove, kao ni troškove smještaja učesnika.


 

 


Buka preporuka

Društvo

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.