Pravda za Dženana Memića: Dođite u petak, mnogo je bitno!

Naredno ročište u predmetu "Dženan Memić" na kojem će biti prezentiran nalaz i saslušani vještaci koji su radili vještačenje biće održano 15. novembra.

BUKA portal / 08. Novembar 2019

Tim povodom oglasila se i porodica Memić putem zvanične Fb stranice:

DIJELITE DALJE, BITNO ❗❗❗

Kantonalni sud u Sarajevu zaprimio je nalaz timskog vještačenja po vještacima saobraćajne struke u predmetu koji se vodi protiv Ljube i Bekrije Seferovića, a u slučaju smrti moga brata, Dženana Memića.

Naredno ročište na kojem će biti prezentiran nalaz i saslušani vještaci koji su radili vještačenje bit će održano 15. novembra.

Prilikom izrade nalaza vještaci su izlazili na lice mjesta u Veliku aleju gdje je u večernjim satima 8. februara 2016. godine Dženan Memić zadobio povrede pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima od kojih je preminuo 15. februara.

Vještacima saobraćajne struke pridružio se i vještak medicinske struke kako bi nalaz bio što detaljniji. Upravo ovaj nalaz dat će odgovore na brojna pitanja, ali i način stradanja moga brata, Dženana Memića.

Od samog početka tvrdimo da je Dženan ubijen, te da je Tužilaštvo KS sa tadašnjom glavnom tužiteljicom Dalidom Burzić diglo lažnu optužnicu za saobraćajnu nesreću.

"Postoje tu neki vrlo značajni detalji koji će šokirati javnost, da li će biti potvrđeni u ovom nalazu, to ćemo vidjeti, ali mi ćemo istrajati i to dokazati“

Molim vas, ukoliko ste u mogućnosti, dođite u petak, 15.11. u 10h. Prisustvujte ročištu, mnogo je bitno. Napominjem, da je obavezno imati kod sebe ličnu kartu.

Također vas molim, da podijelite objavu, kako bi što više ljudi vidjelo.

Hvala vam.

Pravda za Dženana Memića

 

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.