Predsjednik SO Čelinac saznao da je pozitivan na koronu, dva dana ranije prisustvovao proslavi Dana Opštine...

Predsjednik Skupštine opštine Čelinac Dejan Kurtinović, prema rezultatima PCR testa, pozitivan je na virus korona, objavljeno je na sajtu Opštine.

BUKA / 30. Juli 2020

Kurtinović-prvi sa desne strane

 

Kurtinović je testiran u Univezitetskom kliničkom centru Republike Srpske, osjeća se dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji. 

Kako saznajemo njegova supruga, direktorica Centra za predškolsko vaspitanje Jelena Kurtinović negativna je na prisustvo korona virusa i nalazi se u izolaciji. Kako nam je rekla, tokom trajanja pandemije ona nije ulazila u objekte vrtića iako je ranije redovno obilazila ove obrazovne ustanove.

Zabrinjavajuće je da je Kurtinović  25.5, odnosno u subotu, ali i u nedjelju, prisustvovao brojnim svečanostima povodom Dana i krsne slave opštine Čelinac. 

Prema dobro obavještenom izvoru BUKE i čelinački načelnik Momčilo Zeljković je pozitivan na koronu a danas će biti objavljeni rezultati njegovog PCR testa. Pozitivnost je saznao na osnovu brzog testa na koronu.

Također saznajemo, kako je veći broj zvanica trebao biti u izolaciji ali nisu.  Sudeći prema objavljenim fotografijama na websajtu opštine zvaničnici su nosili zaštitnu opremu na svečanoj sjednici, ali u crkvi maske nije nosio gotovo niko. 

Među prisutnim zvanicama bio je i Direktor Fonda za zaštitu životne sredine Srđan Todorović, koji je takođe pozitivan na korona virus

 

Načelnik opštine i Predsjednik Skupštine

 

 

Proslava Krsne slave opštine Čelinac

 

 


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.